Restauratie Atelier van schilderijen en beschilderde objecten

In het Kunst & Lijsten Atelier in Harlingen te Friesland bevindt zich het schilderij restauratie atelier van Carina Hensbroek. Hier laten particulieren, musea en galeries schilderijen restaureren en conserveren. Na een restauratie opleiding aan de Studio Art Centre Forence (SACI) in Italie is Carina Hensbroek in 1998 een eigen atelier begonnen in Harlingen. Inmiddels is ze een ervaren restauratrice die alle schilderijen behandeld met respect voor de schilder en zijn of haar werk.
Alle restauraties worden met zorg uitgevoerd volgens een reversibele methode. U kunt hier terecht met grote of kleine meesterwerken en er wordt altijd van te voren een handelingsplan met vrijblijvende offerte gemaakt.

Kunst & Lijsten Atelier

Het restauratie atelier is dus gevestigd in het Kunst & Lijsten Atelier waar je terecht kan voor o.a. inlijstingen, papier restauratie en er is tevens een galerie. Er is een ruime keuze aan lijsten en indien u geen lijst kunt vinden dan wordt deze speciaal op maat voor u gemaakt. Het Kunst & Lijsten Atelier heeft ook in een Ried een bijzondere locatie waar bijzondere exposities en workshop worden gehouden. Kijk voor meer informatie over Fabriek Ried op www.fabriekried.nl